Tjenester

Vi sliper alle typer gulv, lakkerer og vokser. Vi hjelper deg med å finne den ultimate løsningen som passer for ditt gulv.

Vår ekspertise gir kvalitet på gulvet.

Blir som nytt igjen

Gulvsliping

Gamle, nedslitte gulv kan bli som nye igjen ved hjelp av litt sliping. Ved å slipe gulvet får gulvet en jevn og fin overflate, og klargjør det for etterbehandling med voks, beis, lakk eller maling. Sliping av tregulv må utføres i flere omganger hvor valg av korning på slipepapir og erfaring er avgjørende for gulvets levetid samt den endelige finish.

En gyllen, hvit finish

Lakkering

Lakk generelt gir en pen og sterk overflate som er lett og holde rent. Vi bruker oftest vannbasert lakk 3 strøk. Som oftest bruker vi lakk med hvitt i, som gir en gyllen hvit finish på de forskjellige tresortene. 2 komp lakk bruker vi på gulv med stor slitasje. F.eks. sportgulv, butikker, kontorer ect.

Har du behov for våre tjenester ?

Vi i Haftor’s Parkettsliperi AS sliper og lakkerer alle typer parkett, tregulv og trapper, og vår spesialitet er hvitting av de forskjellige tresortene etter kundens ønske. Vi tar primært oppdrag i Fredrikstad, Moss, Halden og Sarpsborg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle